آدو کامپئول، رستوراندار ایتالیایی که برخی رسانههای این کشور به او لقب «پدر تیرامیسو» دادهاند، در ۹۳ سالگی درگذشت.
با این وجود، او خالق این دسر پرطرفدار ایتالیایی که از کلوچههای آغشته به قهوه و پنیر ماسکارپونه ساخته شده نبود.
در واقع این همسرش «آلبا» به همراه سرآشپز روبرتو لینگوآنوتو بودند که ایده تهیه چنین دسری را مطرح کردند و سپس در سال ۱۹۷۲ میلادی آن را وارد منوی رستوران آقای کامپئول واقع در شهر ترویزو در شمال ایتالیا کردند.
گفته میشود در آن زمان نیز یک «تصادف» باعث ساخت دسر «تیرامیسو» شده است. بگونهای که آنطور که از سرآشپز روبرتو لینگوآنوتو نقل شده، این دسر بطور اتفاقی، در زمان تهیه بستنی وانیلی خلق شده است.
https://rasadkhabar.ir/BgBnt